DIT PROJECT IS VOLLEDIG UITVERKOCHT

Ontdek onze andere projecten hier!

Soling Appartementen waar je op kan bouwen

Soling appartementsgebouw, een kleinschalig, maar kwaliteitsvol project aan het zeilmeer Galgenweel.

Zet koers naar uw woondroom

Kleinschalig appartementsgebouw met 8 units
Veel lichtinval dankzij grote raampartijen rondom
Vlak bij het zeilmeer en park
Naadloze afwerking volgens de strengste technische en meest duurzame normen
Op vijf minuten van Antwerpen-centrum

Kleinschalig wonen, midden in het groen

Soling is een oerdegelijke zeilboot, ontworpen om elke zee moeiteloos te doorklieven. Met het Soling-project vaart Vooruitzicht dezelfde koers: alle appartementen blinken uit in kwaliteit en betrouwbaarheid. Wie gesteld is op privacy en rust, is hier aan het juiste adres. Het gebouw is kleinschalig en ligt op een droomlocatie, vlak bij het Galgenweel en midden in het groen.

Het gebouw biedt slechts twee appartementen per verdieping en ligt in een bloeiende nieuwbouwwijk op Linkeroever, op vijf minuten van Antwerpen-centrum. Alle appartementen zijn ruim opgezet met gulle terrassen en baden in het licht dankzij grote raampartijen. Welkom in het hart van de wijk. 

Groen wonen, op een boogscheut van de stad

Het Soling-project ligt vlak bij zeilmeer het Galgenweel, waar je kan genieten van de wakeboardkunsten van de lokale club of, wie weet, zelf een poging wagen. Wandel je liever door het prachtige park, langs het water? Alles kan op deze unieke locatie.

Momenteel is al bijna 50% van de nieuwbouwwijk Regatta gebouwd en bewoond. Het is hier fijn leven, met winkels op wandelafstand en de stad op vijf minuten met de tram of fiets. Alles in de buurt, midden in een rustige en groene omgeving.

De nieuwe hotspot van Antwerpen

Linkeroever is dé nieuwe hotspot van Antwerpen. Dat is niet alleen onze mening, maar ook die van de stadsbouwmeester en de gedelegeerd bestuurder van Lantis, ontwikkelaar van de Oosterweelverbinding.

Er staat dan ook nog veel te gebeuren aan de overkant van de Schelde. Er wordt een nieuwe verbindingsweg aangelegd en de Charles de Costerlaan wordt getransformeerd van drukke autoweg tot fiets- en wandelboulevard. Groengebieden worden beter aaneengesloten en nieuwe oversteekplaatsen en een fietsbrug over de Schelde zorgen voor een veilige, vlotte fietsverbinding.

Ontdek Soling

Soling appartementsgebouw, een kleinschalig, maar kwaliteitsvol project aan het zeilmeer Galgenweel.

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?